In oktober 2017 heeft de fusie van Stichting Welzijn Heiloo, Stichting Jeugd Heiloo en Stichting Trefpunt zijn beslag gekregen. Samen zijn we sterk in de nieuwe organisatie Stichting Trefpunt Heiloo. Gehuisvest in het Trefpunt, centraal en laagdrempelig, dichtbij de inwoners van Heiloo.

Stichting Trefpunt Heiloo helpt inwoners van Heiloo zo lang mogelijk zelfstandig te zijn. Dat kan zijn bij het blijven wonen in uw eigen vertrouwde huis, maar ook bij een uitstapje maken, (begeleid) vervoer naar het ziekenhuis, nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast organiseert de stichting cursussen en activiteiten en bemiddelt zij bij het vinden van vrijwilligerswerk. Als u hulp nodig heeft en die niet in uw directe omgeving vindt, dan kunt u terecht bij het Trefpunt. Wij geven informatie en persoonlijke ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Advisering is kosteloos; voor een aantal diensten wordt lidmaatschap van Trefpunt Diensten gevraagd. Ook als u denkt dat iemand in uw omgeving hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Als wij niet kunnen helpen, zorgen wij ervoor dat u bij de juiste organisatie terechtkomt.

Onze missie:

Wij motiveren inwoners het beste uit zichzelf én de ander te halen.

Iedereen mag meedoen. Met elkaar maken wij Heiloo.
Welzijn dichtbij!

Onze visie:

We staan midden in de samenleving, weten wat er speelt, stimuleren en ondersteunen het meedoen. Welzijn is overal. We verbinden inwoners, vrijwilligers, organisaties en professionals. We stimuleren initiatieven van
bewoners.

We ontmoeten jong en oud in de wijken en bij hen thuis. We zijn goed bereikbaar, online en in onze locaties.

We werken zoveel mogelijk preventief, waardoor grotere problemen en dure oplossingen worden voorkomen.
We zijn op de hoogte van trends in de samenleving en anticiperen hier op.

De inzet van vrijwilligers is bij dit alles van onschatbare waarde

Nieuwsgierig geworden? Kijkt u rustig verder op deze website, of neem direct contact met ons op. Trefpunt Heiloo is er ook voor u !

Wij zijn aangesloten bij: