Ontmoetingspunt 50+ Heiloo

Ontmoetingspunt50+ is dé ontmoetingsplek voor als je het gezelliger vindt om samen op pad te gaan. Je neemt deel aan activiteiten bij jou in de buurt en zo ontmoet je laagdrempelig nieuwe mensen.
Ben je op zoek naar iemand met wie je een interesse deelt, een wandel/fietsmaatje of gewoon iemand voor de gezelligheid? Ontmoetingspunt50+ is een leuke en makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Hier vind je mensen van 50 jaar en ouder uit de regio die, net als jij op zoek zijn naar ‘gewoon’ een vriend of vriendin voor gezelschap en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten. Door mee te doen aan activiteiten en samen op pad te gaan kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.
Ontmoetingspunt50+ staat open voor iedereen, zolang je respectvol met elkaar omgaat, het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en gezellige activiteiten wilt ondernemen

Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn:

  • Sporten en bewegen (wandelen, fietsen of jeu de boules)
  • Uitgaan (film, theater of museum)
  • Gezelligheidscontacten (koffie drinken, borrelen, winkelen, samen eten)
  • Uitstapjes

Hoe werkt het?

Vanuit de activiteiten groepjes van Onmoetingspunt50+ worden activiteiten bedacht en georganiseerd. Er gaat in principe geen “begeleider” mee, de deelnemers gaan met elkaar op pad.

Iedere 2 maanden komt er een agenda uit met alle activiteiten. Deze wordt via de mail verspreid onder de leden. De aangesloten leden kunnen deelnemen en zelf ook initiatief nemen om uitstapjes te bedenken.

Om lid te worden kan je je via deze link inschrijven: https://www.trefpuntheiloo.nl/inschrijven/
Ook kun je langskomen in het Trefpunt om het formulier in te vullen.

Het lidmaatschap kost 20,00 per kalenderjaar (of naar ratio per kwartaal). Deelname aan activiteiten en consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor vragen of wie meer wil weten kan contact met ons opnemen info@ontmoetingspunt.com bel met Claudia Spit of Karin van Kersbergen via het Trefpunt Heiloo 072 533 12 97.

Ontmoetingspunt50+, omdat samen veel gezelliger is!