Op stap

Trefpunt Express

De Trefpunt Express heb je wellicht al eens zien staan op de parkeerplaats voor het Trefpunt. De auto, met hoge instap, dient als vervoersmiddel voor dagelijks georganiseerde activiteiten/uitstapjes vanuit het Trefpunt. Omdat er maar 5 mensen (inclusief de chauffeur) in de Trefpunt Express kunnen, ga je op pad met een klein groepje.

Bij elk uitje staat vermeld wat de kosten zijn. Eventuele consumpties en lunches/diners zijn voor eigen rekening, tenzij anders is vermeld. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Trefpunt.

Elke maand wordt er een nieuw gevarieerd programma aangeboden. Het programma kan je maandelijks ophalen bij de receptie van het Trefpunt, of kijk op deze website bij de nieuwsberichten.

Duofiets lenen

Dat kan bij het Trefpunt in Heiloo!

Heb jij een vader, moeder, tante, oom, buurman of buurvrouw die geen gebruik meer kan maken van een normale fiets? Bij het Trefpunt kan je tegen een kleine vergoeding een duofiets lenen.

Wanneer: in overleg.

Eigen bijdrage: € 5,00 per 2 uur. Langer huren is mogelijk indien de fiets beschikbaar is.

Er zijn ook vrijwilligers die zich inzetten als fietsmaatjes voor mensen die niet met iemand uit hun eigen omgeving op pad kunnen. Neem contact op met het Trefpunt voor meer informatie (072) 533 1297 of info@trefpuntheiloo.nl

Duofiets Heiloo is tot stand gekomen door een samenwerking van Stichting Trefpunt Heiloo, MEE & de Wering en het Sociaal Team van de gemeente Heiloo.